Om oss

Kungsbud är ett familjeföretag baserat i Stockholm, som dagligen hjälper företag med att transportera varor både i Sverige och övriga Europa. Vi gjorde den första körningen 1995 och sedan dess har vi växt till att bli 60 anställda med en stor vagnpark och över 20 års erfarenhet. Vi är en av de få stora budaktörerna på marknaden med egna chaufförer och bilar.

För oss är det viktigt att hålla en hög kvalitet i allt vi gör. Kontaktar du oss ska du kunna lita på att du alltid får en bra leverans och ett gott bemötande genom hela processen. För oss går kunden alltid först och det finns inga transportbehov som inte går att lösa. Om du har unika behov ser vi till att erbjuda dig en unik lösning. ”Det går inte” finns inte på kartan.

För bra transporter krävs också personal som trivs. Därför jobbar vi mycket med att skapa en bra arbetsmiljö och vidareutbildar vår personal i allt som ingår i yrket som chaufför.

Bud och transport, Kungsbud i Stockholm

JOBBA HOS OSS

Är du intresserad av att jobba oss? Vi är alltid öppna för att utöka teamet med nya glada förare. Hör av dig så ser vi vad vi har att erbjuda varandra.

Kontakta oss

KUNDWEBB

Som kund kan du enkelt hålla koll på dina leveranser och bokningar på vår kundwebb. Ring till 08-850 850 så hjälper vår kundtjänst dig att sätta upp ett konto. Har du ett redan? Klicka dig in på länken nedan.

Till kundwebben

KONTAKTA OSS

Välkommen att kontakta oss! 

Kontrollvägen 11

126 79, Hägersten

08-850 850